Författaren & konstnären

Jag hade ju tänkt lansera Galleriet i Garaget med Öland Spirar i maj. Nu blev det inställt, så i stället börjar jag med sommaröppet, fredagar kl 12 – 16 från 26 juni till och med 21 augusti, 2020. Varmt välkomna!

Med flytten till Kalmar län öppnas nya möjligheter, bland annat har regionen en mycket bra resurssida för Konst i Kalmar.

Konstnärscentrum Syd har lanserat en sida med verk till försäljning. Efterfrågan på lös konst är stor och framförallt har inköpare efterfrågat en samlingssida för att hitta både konstnärer och verk som är till salu.

Jag gläds att nya recensioner dyker upp, nu senast om boken Bortom förnekelsens dimmor:

En storögd betraktelse av ett land i förfall. Dillner betar skarpögt av område efter område i något som skulle kunna vara basen för ett modernt partiprogram. Hon höjer även blicken för att betrakta hur Sverige berörs av EU och Nato. Dillner inte bara ser vad andra inte ser, hon vet också hur saker ska fixas, som den lösningsorienterade näringslivskvinna hon är. Dillner förfasar sig över de många officiella lögnerna som upprätthålls av medierna och över hur passiva och rädda svenskarna har blivit under hennes frånvaro. Hon ser den individuella friheten beskäras och inskränkas, samtidigt som höga skatter och bidrag som strösslas över osunda och skadliga verksamheter – som den växande asylindustrin – bidrar till att vikingaskeppet Sverige gått i kvav.” Läs hela recensionen av Arne Weinz, författare av Perfekt Storm och Landet som ingen ägde.

Jag är med i artikeln Sweor som författar i tidskriften Forum. Roligt med alla kreativa uttryck i skrift. Jag finns även med på Författarcentrum.

Verksamheten har legat på sparlåga med flytten till Öland och bygget av nytt hus. Nu är jag inflyttad och börjar så smått dra igång igen. För den som är intresserad har huset en egen blogg. Senaste inlägget handlar om trädgårdsplanering, även det en kreativ process. Nya adressen är Nybovägen 15, 38663 Degerhamn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s